V Kovintrade centru za krojenje- rezanje pločevine  uporabljamo tri moderne rezalnike (2 za  avtogeno – plamensko rezanje, 1 za plazemsko rezanje), ki omogočajo krojenje-razrez pločevin od preprostih, pa do najzahtevnejših oblik. Krojenje- razrez pločevin poteka na osnovi klasičnih načrtov, skic ali grafičnih datotek različnih formatov (DXF, DWG - verzija Avtocad 2007 ali starejše), ki nam jih lahko posredujete na elektronski naslov : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

Režemo-krojimo lahko vse vrste jekel in nerjavne pločevine.


Po vaših  željah vam lahko krojimo izdelke iz debelih pločevin z maksimalno širino 3000 mm in dolžino 12000 mm. Teža posamezne plošče  pa je omejena na 12000 kg.

V našem skladišču imamo na zalogi široko paleto kvalitet debelih pločevin, kar nam omogoča hitre dobavne roke. Po konkurenčnih cenah pa vam lahko nudimo tudi vse vrste formatirane pločevine. V primeru, da želenega materiala nimamo na zalogi, lahko naročimo želeno pločevino različnih kvalitet z relativno kratkim dobavnim rokom.
Omogočamo vam tudi samo uslugo razreza, se pravi vršimo razrez vaše pločevine.

Glede na vaše zahteve vam izrezane izdelke tudi mehansko obdelamo (npr. brušenje robov in notranjih lukenj, ravnanje). Vse to pomeni, da vam nudimo celovito storitev za pripravo polizdelkov za nadaljnjo obdelavo s kratkim rokom razreza in kvalitetnim razrezom.

Prav tako izdelke lahko prežigosamo in za njih izdamo certifikat o prežigosanju! Opozoriti vas moramo, da ta certifikat ni enak certifikatu 3.2, ki ga lahko izda samo za to certificirana ustanova!

prezigosanje

Slika 1: Izgled prežigosanih komadov


Več o avtogenem in plazemskem razrezu lahko izveste pod zavihkoma Avtogeni razrez in Plazemski razrez.